«Βόμβα» με Βούκσεβιτς η Βουλιαγμένη!

Σπουδαία κίνηση από την ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης που έδωσε τα χέρια με το Μαυροβούνιο φουνταριστό, Νίκολα Βούκσεβιτς που έπαιζε στη Μπρέσια.

«Βόμβα» με Βούκσεβιτς η Βουλιαγμένη!

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Λαιμού κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Σολανάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στο εξωτερικό. Ο ΝΟΒ έδωσε τα χέρια με το φουνταριστό Νίκολα Βούκσεβιτς, που αγωνιζόταν στην Μπρέσια!

Ο διεθνής φουνταριστός από το Μαυροβούνιο έχει ύψος 2,02 μ. και ζυγίζει 113 κιλά ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι στην οποία αγωνίστηκε από το 2002-2010, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Την τριετία 2010-2013 έπαιξε στη Μπούντβα (Μαυροβούνιο) και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, εκεί όπου κέρδισε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ.

Επόμενος σταθμός της μεγάλης καριέρας του ήταν η Γαλατασαράι από το 2014-2016, εκεί όπου ο Μαυροβούνιος κατέκτησε και τις δύο χρονιές στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία. Έπαιξε στην Τριέστη το 2016-2017 ενώ μέχρι φέτος αγωνιζόταν στην Μπρέσια, ομάδα με διαρκή παρουσία στο FINAL 8 του Champions League, σκοράροντας 29 γκολ σε 41 εμφανίσεις.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων ήταν μέλος της ιστορικής ομάδας του Μαυροβουνίου που κατέκτησε το 2008 το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ έχει μετρά ακόμη:

2008 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.
2009 Χρυσό στο World League της Ποντγκόριτσα
2010 Ασημένιο στο World League της Νις
2012 Ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν
2016 Ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου

«Χαρούμενος και ενθουσιασμένος»

O Νίκολα Βούκσεβιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Βουλιαγμένης την επερχόμενη σεζόν! Η ομάδα έχει ένα ιδανικό μείγμα παικτών, με εμπειρία και νεανικότητα και εύχομαι να βοηθήσω με τη σειρά μου να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα, τόσο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»!