Ολυμπιακός: O Γιόκοβιτς έρχεται, ο Μπούσλιε φεύγει!

Ιταλικά δημοσιεύματα φέρνουν τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό μια ανάσα από την απόκτηση του εξαιρετικού Κροάτη αριστερόχειρα Μάρο Γιόκοβιτς. Παράλληλα, κάνουν λόγο για συμφωνία του Άντρο Μπούσλιε με την Προ Ρέκο!

Ολυμπιακός: O Γιόκοβιτς έρχεται, ο Μπούσλιε φεύγει!

Ο Μάρο Γιόκοβιτς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης σούπερ σταρ, εκ των κορυφαίων περιφερειακών στον κόσμο με φοβερό αριστερό σουτ, σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα θα συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

O 31χρονος περιφερειακός έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με την Εθνική Κροατίας και τη Γιουνγκ, αφού είναι ένα από τα...χρυσά παιδιά της γενιάς του Ντουμπρόβνικ. Εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα μιλάμε για μια «βόμβα» μεγατόνων από την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Βέβαια τα ίδια δημοσιεύματα μιλάνε για συμφωνία του Άντρο Μπούσλιε με την Προ Ρέκο! Τον Κροάτη αμυντικό, θέλει σαν τρελός ο Ράτκο Ρούντιτς και είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι Ιταλοί ήταν έτοιμοι να του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο. Στην Ιταλία κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία και εκείνο που μένει είναι απλά η ανακοίνωση από την πλευρά της Ρέκο.