Γούνας: «Πλήρης η Προ Ρέκο»

Στον Ολυμπιακό από το βράδυ της Πέμπτης το μυαλό όλων είναι στην Προ Ρέκο και στο πως η ομάδα θα καταφέρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να την κερδίσει!

Γούνας: «Πλήρης η Προ Ρέκο»

Οι Αλέξανδρος Γούνας, Δημήτρης Νικολαΐδης λίγες ώρες πριν από την αποψινή (7/6, 20:00) «ναυμαχία» του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Προ Ρέκο μίλησαν για τον ημιτελικό κόντρα στους Ιταλούς: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε τη Μπρέσια. Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Είναι πλήρης η Προ Ρέκο. Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και ελπίζω να κερδίσουμε» τόνισε ο διεθνής περιφερειακός Αλέξανδρος Γούνας.

Νικολαΐδης: «Θα δώσουμε και τη ψυχή μας»

Ο φουνταριστός της ομάδας του Πειραιά, Δημήτρης Νικολαΐδης είπε από την πλευρά του «παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του LEN Champions League. Πέρσι την κερδίσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο ματς και για να περάσουμε στον τελικό. Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή και ατομικά και ομαδικά σαν μια γροθιά για να κερδίσουμε την Προ Ρέκο και να περάσουμε στον τελικό».