Βλάχος: «Αφιερωμένος ο τίτλος στον Γιόζιπ Πάβιτς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον αρχηγό της ομάδας, Γιόζιπ Πάβιτς. 

Βλάχος: «Αφιερωμένος ο τίτλος στον Γιόζιπ Πάβιτς»

Ο «καπετάνιος» του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος αφιέρωσε το 7ο σερί πρωτάθλημα της ομάδας στον αρχηγό, Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος σταματά στο τέλος της σεζόν.

Το τελευταίο ματς του Γιόζιπ Πάβιτς με το σκουφάκι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα!

«Ευχαριστήθηκε ο κόσμος τα παιχνίδια. Στο τέλος μένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και κατακτήσαμε το 7ο σερί πρωτάθλημα ενώ έχουμε μπροστά μας και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να βρεις κίνητρο και το είδαμε τι συνέβη στους δυο πρώτους τελικούς.

Εμείς δεν ήμασταν καλοί, η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλή. Δείξαμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός στους δυο τελευταίους τελικούς. Από την ημέρα που είμαι στην ομάδα, με τον κ. Κουντούρη έχουμε πετύχει και έχουμε κατακτήσει τα πάντα. Και το Ευρωπαϊκό.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η βοήθεια που έχουμε από τον κ. Μαρινάκη είναι το μυστικό για να φτάνουνε τόσο ψηλά όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αφιερώνω τον τίτλο στον Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος θα σταματήσει το πόλο και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης κόσμημα για την Ελλάδα και τον ευχαριστούμε για όλα. Τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του».

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-11 : Θρυλικός πρωταθλητής για έβδομη σερί χρονιά

Γενηδουνιάς: «Πρώτα τη Μπρέσια»

Ο «καυτός», Ντίνος Γενηδουνιάς είπε μετά το τέλος του τελικού: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Ο πρώτος τελικός ήταν «καμπανάκι» και ο δεύτερος που χάσαμε μια «σφαλιάρα». Παίξαμε όπως έπρεπε στη συνέχεια και πήραμε τον τίτλο και το νταμπλ. Κοιτάμε τώρα το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέχει η Μπρέσια. Να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μετά ότι γίνει».