Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός: Για τον τίτλο στον Λαιμό

Έτοιμος για τον 4ο τελικό των Play-off της Α1 Πόλο Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27/5 στις 19:00 (ERT Play 1) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, είναι ο Ολυμπιακός.

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός: Για τον τίτλο στον Λαιμό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (27/5,19:00,ERT Play 1) την Βουλιαγμένη στον Λαιμό για τον τέταρτο τελικό των play-off της Α1 Πόλο Ανδρών.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: Ο τέταρτος τελικός του πόλο ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ!

Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά και θέλουν ακόμα μια νίκη, έτσι ώστε να κατακτήσουν το 33ο Πρωτάθλημα της Ιστορίας τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Γιάννης Φουντούλης: "Είμαστε έτοιμοι για τον 4ο τελικό στον οποίο ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη!Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τη Δευτέρα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και μόνο αυτό είναι στο μυαλό μας. Στον 3ο τελικό βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια και αύριο θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά τις εγχώριες διοργανώσεις"

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.