Ομπράντοβιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι συμπαίκτες του κόντρα στη Βουλιαγμένη ενώ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της νίκης την ερχόμενη Δευτέρα. 

 Ομπράντοβιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Κροάτης περιφερειακός Πάουλο Ομπράντοβιτς, επέστρεψε στην αποστολή αφού σήμερα, έμεινε εκτός ο Άντρο Μπούσλιε. Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα παίζουν πάντα οι δυο από τους τρεις Κροάτες του Θρύλου.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5: Το λιμάνι είναι βαθύ...

Ο «medo» μετά το τέλος του τρίτου τελικού υπογράμμισε «το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Κάθε τελικός είναι δύσκολος, αντιδράσαμε και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και πλέον χρειαζόμαστε μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή θέλουμε να πετύχουμε τη Δευτέρα και για αυτό θα προετοιμαστούμε και θα αγωνιστούμε όπως σήμερα σε άμυνα και επίθεση».

Το τάιμ άουτ του Βλάχου και η έκρηξη του Αφρουδάκη (pics, vid)

Γούνας: Σημαντικό που αντιδράσαμε

Ο διεθνής περιφερειακός των πρωταθλητών Ευρώπης, Αλέξανδρος Γούνας είπε από την πλευρά του: «Ήταν ένας τελικός και για εμάς το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε και παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο και με χαμηλά τα κεφάλια πάμε και την Δευτέρα στο επόμενο παιχνίδι, να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, συγκεντρωμένα, εγκεφαλικά και να φτάσουμε στο στόχο μας».