Το τάιμ άουτ του Βλάχου και η έκρηξη του Αφρουδάκη (pics, vid)

Λίγο έλειψε ένα ματς που ουσιαστικά είχε κριθεί από την τρίτη περίοδο να...τιναχτεί στον αέρα. Ο λόγος το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Θοδωρής Βλάχος πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό!

Το τάιμ άουτ του Βλάχου και η έκρηξη του Αφρουδάκη (pics, vid)

«Ροντέο» ο τρίτος τελικός στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Στο 11-5 ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε τάιμ άουτ κι ενώ απέμεναν πέντε δευτερόλεπτα.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5: Το λιμάνι είναι βαθύ...

Όλος ο πάγκος της Βουλιαγμένης, με πρώτο τον αρχηγό Χρήστο Αφρουδάκη, ζήτησε το λόγο από τον κόουτς Βλάχο ενώ ο Αφρουδάκης μιλούσε σε έντονο ύφος στη γραμματεία όπου βρίσκονταν οι παρατηρητές διαιτησίες κ. κ. Τσαρούχας, Σταυρόπουλος.

Βλάχος: «Τέλος η πλάκα!»

Ο Χρήστος Αφρουδάκης χειροκρότησε ειρωνικά ενώ μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μια μίνι ένταση που ευτυχώς δεν είχε συνέχεια. Ο αρχηγός της Βουλιαγμένης έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια από τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως εξήγησε πως «όταν ο Χρήστος γίνει προπονητής, ενδεχομένως να καταλάβει. Έχουμε μπροστά μας το final 8 στο Ανόβερο. Εάν δεν δω μια φάση πέντε δευτερολέπτων σε κανονικές συνθήκες, που θα τη δω; Στην προπόνηση;».

Δείτε ΕΔΩ το περιστατικό (ξεκινάει στο 1:05:00)

Μάλιστα ο Θοδωρής Βλάχος σημείωσε πως πριν από τρία χρόνια ο Ολυμπιακός με ένα γκολ σε νεκρό χρόνο με τον Άγγελο Βλαχόπουλο μετά την ασίστ του Ντόσκα, είχε αποκλείσει τη Ζόλνοκ στον ημιτελικό του Champions League μέσα στη Βουδαπέστη, στο φάιναλ 6 που είχε διεξαχθεί στο νησί της Μαργαρίτας, στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό: