Βλάχος: «Τέλος η πλάκα!»

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του στον τρίτο τελικό της Α1 Πόλο Ανδρών, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος. 

Βλάχος: «Τέλος η πλάκα!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως εάν και εφόσον παρουσιαστεί έτσι και τη Δευτέρα στο Λαιμό, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-5: Το λιμάνι είναι βαθύ...

«Δείξαμε από την αρχή πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Στην Ελλάδα, η έκβαση των αγώνων είναι καθαρά στο χέρι μας. Σήμερα είδα τον Ολυμπιακό που ξέρω και μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε και προσεγγίσαμε τον αγώνα και το πως αντιδράσαμε σωστά. Έχουμε μια ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλου στην έδρα της Βουλιαγμένης. Ο Ολυμπιακός που είδαμε σήμερα, μπορεί να τελειώσει τη σειρά. Τέλος η πλάκα» είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Το τάιμ άουτ του Βλάχου και η έκρηξη του Αφρουδάκη

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού Ντίνος Γενηδουνιάς μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε «Μπήκαμε έτοιμοι για να παίξουμε έναν τελικό. Μας πλήγωσαν οι δυο πρώτοι τελικοί. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί, έβλεπες τη φωτιά στα μάτια όλων των παικτών. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και κερδίσαμε. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό όπου πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 100% όπως κάναμε σήμερα. Κρίνεται ο τίτλος και δεν θέλουμε να πάνε σε πέμπτο τελικό. Να τελειώσουμε τη Δευτέρα τη σειρά για να προετοιμαστούμε για το final 8 στο Ανόβερο».