Βλάχος: Ίσως δεν μας στοιχίσει η ήττα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του δεύτερου τελικού, υποστήριξε πως η σημερινή ήττα από την Βουλιαγμένη ίσως να μην στοιχίσει στους «ερυθρόλευκους». 

Βλάχος: Ίσως δεν μας στοιχίσει η ήττα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού με τη Βουλιαγμένη, ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Είναι μία ήττα που ίσως δεν θα μας στοιχίσει γιατί έχουμε μπροστά μας τα άλλα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ που είναι ο στόχος μας. Δεν ξέρω πόσα ακόμα ματς θα χρειαστούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι όπως παίξαμε σήμερα δεν αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, κάναμε βεβιασμένες ενέργειες και η Βουλιαγμένη το εκμεταλλεύτηκε».

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-8 (πέναλτι): Έσπασε το αήττητο μετά από 163 νίκες

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Βουλιαγμένης Χρήστος Αφρουδάκης που σήμερα μάλιστα έχει και τα γενέθλιά του, έκανε λόγο για τεράστια και ιστορική νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός που είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Final 8 του Champions League. «Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει σήμερα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Αλλά δεν έχει σημασία, το καταφέραμε στα πέναλτι. Είναι μία νίκη που θα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά της ομάδας ώστε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, γνωρίζουμε ποιον έχουμε απέναντί μας» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αφρουδάκης.

Ο Ολυμπιακός έχασε μετά από 2.207 ημέρες

Να σημειωθεί, ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Μανώλης Ζερδεβάς που επέστρεψε για πρώτη φορά στο Λαιμό ως αντίπαλος, αποδοκιμάστηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης των δύο ομάδων. Μία ενέργεια που δεν έχουμε συνηθίσει στο Κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης. Θυμίζουμε, ότι ο Ζερδεβάς το περασμένο καλοκαίρι είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τη Βουλιαγμένη, με την ομάδα να μην το δέχεται με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες.