Αυτό το ρεκόρ κυνηγάει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Θοδωρή Βλάχου έχουν βάλει στο…μάτι τη γυναικεία ομάδα της Σαμπαντέλ που «σαρώνει» στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το ρεκόρ κυνηγάει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη» των τελικών στην Α1 πόλο ανδρών, μετρώντας 162 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Θοδωρή Βλάχου έχουν βάλει στο…μάτι τη γυναικεία ομάδα της Σαμπαντέλ που «σαρώνει» στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια και μετρά 210 συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημά της.

Ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου εάν και εφόσον…σκουπίσει τη Βουλιαγμένη στους τελικούς της Α1 ανδρών στο πόλο θα φτάσει τις 165 διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και πλέι οφ). Τελευταία ήττα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν στις 8 Μαΐου 2013 στον Πειραιά από τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό των πλέι οφ εκείνης της σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Θοδωρή Βλάχου «κυνηγάνε» στο ρεκόρ των συνεχόμενων νικών, τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες, τη Σαμπαντέλ. Την Ισπανική ομάδα που διοργάνωσε το φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και επικράτησε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη διαιτησία να κάνει όργια καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Σαμπαντέλ λοιπόν πανηγύρισε το Σάββατο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Το 9ο συνεχόμενο και 17ο στην ιστορία της Καταλανικής ομάδας που φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση πέντε τροπαίων. Πρωτάθλημα, κύπελλο Ισπανίας, Κύπελλο Καταλονίας, Ευρωλίγκα και Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, στους τελικούς των πλέι οφ, επικράτησαν με 16-13 της Σαν Αντρέου και έκαναν το 2-0 στη σειρά καθώς είχαν επιβληθεί με 13-11 στο πρώτο τελικό στο Σαμπαντέλ. Έτσι μετράνε όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, 210 συνεχόμενες νίκες στο Ισπανικό πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι οφ). Θυμίζουμε πως η Σαμπαντέλ στις γυναίκες είχε ένα φοβερό ρεκόρ αφού για τρία συνεχόμενα χρόνια ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (2012-2015) αλλά αυτό το σερί σταμάτησε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον τελικό της Ευρωλίγκας όταν ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη επικράτησε 10-9 και πήρε τη μεγάλη κούπα στο…καμίνι του Πειραιά.