Σπριντ σε πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ανδρών

Την Παρασκευή (3/5) θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι αουτ στην Α1 ανδρών. 

Σπριντ σε πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ανδρών

Πρεμιέρα αύριο (03/05) σε πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ανδρών με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να μην μετέχουν αφού τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου και έχουν προκριθεί απευθείας στα ημιτελικά.

Στον Πειραιά, ο Εθνικός υποδέχεται τον Υδραϊκό (19.30) ενώ στο Γουδή στις 19.45, ο Απόλλων Σμύρνης παίζει με τον ΠΑΟΚ. Η σειρά κρίνεται στις δυο νίκες με τον Εθνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έχουν περάσει απευθείας στα ημιτελικά αφού τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού Εθνικός – Υδραϊκός και η Βουλιαγμένη με το νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ. Αύριο (03/05) είναι προγραμματισμένα τα δεύτερα παιχνίδια.

Στα πλέι άουτ, το Π. Φάληρο υποδέχεται τον ΟΦΘ και θέλει μια νίκη αύριο στην έδρα του (18.30) για να παραμείνει στην κατηγορία. Μια νίκη ψάχνει και η Χίος που δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο. Οι νησιώτες του Γιώργου Ντόσκα έχουν κερδίσει δυο φορές στην κανονική περίοδο το ΓΣ Περιστερίου και αν αύριο στο Ιωνικό κολυμβητήριο (16.00) κερδίσουν θα παραμείνουν στην Α1 για ακόμη μια χρονιά. Οι Περιστεριώτες που δεν έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θέλουν τρεις σερί νίκες για να σωθούν και να υποβιβαστεί η Χίος.