Ολυμπιακός: Για το 2-0 στους τελικούς

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (28/5, 21:00) στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Για το 2-0 στους τελικούς

«Πράξη» δεύτερη στους τελικούς των playoffs του πρωταθλήματος για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (28/5) στις 21:00 (EPT Sports 1), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο Σεράφειο κολυμβητήριο, για τον δεύτερο τελικό των playoffs της Water Polo League. Στον πρώτο τελικό είχαν αναδειχθεί νικητές οι Πειραιώτες.

Ο Ζαννής Αλαφραγκής δήλωσε: «Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να θέσουμε το ρυθμό μας στο πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε το πολυπόθητο προβάδισμα στις νίκες. Θεωρώ, πως έχουμε περιθώριο να βελτιώσουμε την εικόνα μας, παρατείνοντας τα καλά αμυντικά διαστήματα που είχαμε. Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Για εμάς, το να διπλασιάσουμε τις νίκες και να πάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το Σάββατο, είναι ο απόλυτος στόχος που έχουμε».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110