Χωρίς Πάβιτς, Μπούσλιε, Μουρίκη ο Ολυμπιακός στα Χανιά

Το ΝΟ Χανίων, εκτός έδρας αντιμετωπίζει το Σάββατο (8/12), η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού με στόχο να διευρύνει την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Χωρίς Πάβιτς, Μπούσλιε, Μουρίκη ο Ολυμπιακός στα Χανιά

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων με ώρα έναρξης στις 16:00. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετά τη σπουδαία νίκη σε βάρος της Μλάντοστ για την 4η αγωνιστική του Champions League, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Η αποστολή του Ολυμπιακού, θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Κρήτη και σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Την 12άδα του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Κάκαρης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σκουμπάκης ενόψει της αναμέτρησης με το ΝΟ Χανίων δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με τη Μλάντοστ και δεν θέλουμε να επαναπαυθούμε. Τα Χανιά είναι μια δυνατή ομάδα με μια πολύ καλή έδρα και θέλει μεγάλη προσοχή όταν παίζεις σε αυτή. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».