Βλάχος: «Ήταν μια δύσκολη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ήταν εμφανώς ανακουφισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης αφού είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει ένα ακόμη τρίποντο.

Βλάχος: «Ήταν μια δύσκολη νίκη»

Το γνώριζαν στον Ολυμπιακό πως δεν θα ήταν εύκολο το ματς με τη Μλάντοστ. Αυτό ουσιαστικά είπε και στο φινάλε του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος: «Παρά το σκορ, ήταν μια δύσκολη νίκη για εμάς. Δεν αισθανθήκαμε ασφαλείς σε κανένα σημείο του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μας έπαιζε πολύ σκληρά, είχε πολύ ενέργεια και μας δυσκόλεψε σε πολλές φάσεις. Από την πλευρά μας ήμασταν αρκετά καλοί σε αρκετά κρίσιμα σημεία στην επίθεση αλλά και στην άμυνα μας. Βέβαια κρατάω την αντίδραση σε κάθε δύσκολη στιγμή και στο ξεκίνημα όταν το 3-0, έγινε 3-2 και όταν πλησίασαν στα δυο γκολ οι Κροάτες, υπήρξε εκνευρισμός. Δεν έχουμε συνηθίσει να μας αντιστέκονται τόσο πολύ μέσα στην έδρα μας, έχοντας στο μυαλό μας τα περσινά παιχνίδια, αλλά φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά και πρέπει να χτίσουμε σιγά σιγά την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό το παιχνίδι μας βοηθάει να το κάνουμε αυτό. Βλέπω την ομάδα μου να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα παρουσιάζουμε καλύτερα πρόσωπο και θα καταφέρουμε να δείξουμε στον κόσμο μας αλλά να το αισθανθούμε και εμείς, ότι η ομάδας μας είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Ομπράντοβιτς: «Κερδίσαμε κι αυτό χρειαζόμαστε»

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε από την πλευρά του: «Κερδίσαμε τους τρεις πόντους και αυτό είναι που χρειαζόμαστε για το μέλλον μας. Παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές, σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι τομείς που θα χρειαστεί να βελτιώσουμε αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Στον τελικό του Σούπερ Καπ που προηγήθηκε στην Ουγγαρία, δείξαμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα ενώ και από το προηγούμενο ματς στο Παπαστράτειο με τη Σπαντάου, ξεκινήσαμε μια σειρά καλών εμφανίσεων».