Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 13-9: 7ο συνεχόμενο νταμπλ για τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 13-9 τη Βουλιαγμένη, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 και στέφθηκε πρωταθλητής για 12η συνεχόμενη φορά κάνοντας και νταμπλ για έβδομη συνεχή σεζόν! Αυτός είναι ο 200ος τίτλος για τον Ερασιτέχνη! 

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 13-9: 7ο συνεχόμενο νταμπλ για τους «ερυθρόλευκους»!

Το 38ο πρωτάθλημα της Ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 13-9 της Βουλιαγμένης, έκαναν το 3-0 στη σειρά και πανηγύρισε το 12ο συνεχόμενο τίτλο του και 7ο σερί νταμπλ και 22ο συνολικά!

Αυτός μάλιστα ήταν ο τίτλος νούμερο 200 για τον Ερασιτέχνη!

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς Κσι προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι του ΝΟΒ αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 5-5, ενώ το ημίχρονο έληξε 6-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα επί μέρους σκορ 6-1 (φτάνοντας στο 12-6) και ουσιαστικά “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη και τίτλο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο προηγήθηκαν και με επτά γκολ, 13-6 και οι Βουλιαγμενιώτες μείωσαν απλά στο τελικό 13-9.

Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τάκης Δήμου με 5 γκολ, ενώ ο Γενηδουνιάς πέτυχε 4, όσα και ο Παπασηφάκης από πλευράς ΝΟΒ.

Οι Πειραιώτες που ολοκλήρωσαν αήττητοι την πορεία τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Final Four του Champions League που θα διεξαχθεί στη Μάλτα (5-7/6), όπου θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την ιταλική Προ Ρέκο.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-4, 6-1, 1-3

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 5, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 4, Γούντεχντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν., Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης