Α1 Πόλο: Νίκες για ΝΟΒ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου

Ντέρμπι με τα...όλα του στο Σεράφειο, 16-11 ο ΝΟ Βουλιαγμένης τον Απόλλωνα Σμύρνης, «καταιγίδα» στη τρίτη περίοδο και 15-9 ο Παναθηναϊκός τον Υδραϊκό, άλωσε το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ, 10-8 τον ΓΣΠ, νταμπλ σκορ (10-5) ο ΝΟ Χίου επί της ΑΕΚ.

Α1 Πόλο: Νίκες για ΝΟΒ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου

Σπουδαίο παιχνίδι στο Σεράφειο κολυμβητήριο, με ένταση, δυο διακοπές, αποβολή (με αντικατάσταση) του γκολκήπερ των γηπεδούχων Στέφανου Γαλανόπουλου, και τον ΝΟ Βουλιαγμένης να φεύγει με το διπλό (16-11) από του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G1).

Ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο στο Γουδή νίκησε 15-9 τον Υδραϊκό και αύξησε στους επτά την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. Η αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G1).

Την πρώτη του νίκη στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας και με ανατροπή. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 10-8 επί του ΓΣ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική του G1 της Β’ Φάσης, μέσα στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Συνέχεια στις πολύ καλές του εμφανίσεις έδωσε ο ΝΟ Χίου που νίκησε με «νταμπλ σκορ» την ΑΕΚ στην έδρα του με 10-5, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G2). Η ομάδα του «νησιού της μαστίχας» αύξησε στους πέντε την διαφορά της από τους «κιτρινόμαυρους».