ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός 7-7: Συγκλονιστικό ντέρμπι και ισοπαλία

Συναρπαστικό ντέρμπι με συγκλονιστικό φινάλε στο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τον Εθνικό Πειραιά, για την 3η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που έληξε ισόπαλο 7-7.

ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός 7-7: Συγκλονιστικό ντέρμπι και ισοπαλία

Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν αήττητες στη Β' φάση, έχοντας βέβαια παράλληλα τις πρώτες βαθμολογικές τους απώλειες (από δύο νίκες και μία ισοπαλία), όμως ο ΑΝΟ Γλυφάδας διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας του G2 με 26 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός παραμένει 3ος με 21.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες και εναλλαγές στο σκορ, ο Εθνικός προηγήθηκε 3-2 στο ημίχρονο, αλλά οι Γλυφαδιώτες προηγούνταν στη συνέχεια με ένα γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν. Το 7-6 πέτυχε ο Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, όμως ο Μεσκί είπε την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 7-7, 24 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Πρωτοψάλτης από πλευράς των Πειραιωτών «για έντονη διαμαρτυρία», όπως αναφέρει το φύλλα αγώνα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 3-2, 2-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελλάτης, Βαλλιανάτος, Ίλιτς, Μαυράκης, Μπομπός 2, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός, Παπαγεωργίου, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Μουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος, Λαδάς Π. 1, Μεσκί 3, Λαδάς Σ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός