ΑΕΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας 7-11: Σταθερά στην κορυφή

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πέρασε νικηφόρα κι από την έδρα της ΑΕΚ, 11-7 και παραμένει σταθερά στην κορυφή του G2.

ΑΕΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας 7-11: Σταθερά στην κορυφή

Αποφασισμένος να βρεθεί στα πλέι ιν και να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών είναι ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στη Β' φάση του πρωταθλήματος και παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας του G2.

Οι Γλυφαδιώτες έκαναν αυτή τη φορά ένα εμφατικό διπλό, στην έδρα της ΑΕΚ στον Άλιμο, επί της οποίας επιβλήθηκαν με 11-7 και βρίσκονται στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από το δεύτερο Παλαιό Φάληρο. Από την άλλη, η «Ένωση» παρέμεινε στους 10 β. και την 5η θέση του G2.

Από το δεύτερο οκτάλεπτο, η ομάδα της Γλυφάδας πήρε προβάδισμα και κατάφερε να το διατηρήσει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, φθάνοντας στην επικράτηση, με τους κορυφαίους της Πούρο και Αλ. Ηλιόπουλο να σκοράρουν από τρία γκολ έκαστος.

ΑΕΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 2-2.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ. 1, Παππάς, Σιαμάς Π., Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάκης 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Θώμογλου, Μαυράκης, Μπομπός 2, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 1, Παπαγεωργίου, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Αλ. 3, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Προμηκύριος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός