Α1 Ανδρών: Με… φόρα ο ΝΟ Χίου, άνετα ο Εθνικός

Με… φόρα ο ΝΟ Χίου, νίκησε 14-6 τον ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο και πλησίασε πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Άνετα το «2 στα 2» στη Β’ φάση ο Εθνικός, 16-8 τον ΝΟ Πατρών

Α1 Ανδρών: Με… φόρα ο ΝΟ Χίου, άνετα ο Εθνικός

Έχει μπει με φόρα ο ενισχυμένος ΝΟ Χίου στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μετά την ευρεία νίκη του επί του Παλαιού Φαλήρου την περασμένη εβδομάδα, πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΟΦΘ, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε άνετα με 14-6 επί των Θεσσαλονικέων, για τη 2η αγωνιστική του G2, έκανε το “2 στα 2”, ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΟΦΘ παραμένει τελευταίος με 1 βαθμό.

Κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας του Βολτυράκη οι νεοαποκτηθέντες Ιάπωνες Αντάτσι με 5 γκολ και Κιόμι με 3 και ο Θεοδόσης - Παπαλουκάς με 3.

ΟΦΘ - ΝΟ ΧΙΟΥ 6-14

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-6, 0-2, 2-3.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαρέλης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης 1, Παυλίδης Χ. 2, Κεϊχανί 2, Βάσιτς 1, Κιόσης, Γραμματικόπουλος, Δημητριάδης, Κορίτσας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης, Αντάτσι 5, Καρακούρος Μ., Καλαργυρός 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 3, Τσιρώνης, Πανταζόπουλος 1, Κιόμι 3, Αμπάζης, Αγιωργούσης, Ρουμάνης, Γιανναράς, Λιαντζίρης 1.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

Εντυπωσιακός ο Εθνικός Πειραιά, πέτυχε άλλη μια εμφατική επικράτηση, με 16-8 επί του ΝΟ Πατρών, για τη 2η αγωνιστική του G2 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Έτσι η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έκανε το “2 στα 2” στη Β' φάση και έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί παρέμειναν στους 9.

Με βασικό όπλο την άμυνα, έχοντας σε καλή μέρα τον νεαρό τερματοφύλακά του Θοδωρή Παναρέτο, που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και κορυφαίο σκόρερ τον Παναγιώτη Λαδά (4 γκολ), ο Εθνικός πήρε από νωρίς μεγάλο προβάδισμα και έφτασε δίκαια και άνετα στη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 16-8

Οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 4-2, 3-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Πανάρετος, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 3, Καραβιώτης 2, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 4, Λαδάς Σπ. 2, Μανδαλιός, Κόκκινος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 2, Γεωργαράς, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς 1.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης