Εθνική Ανδρών: Με το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8.

Εθνική Ανδρών: Με το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8

Η Εθνική Ανδρών πάλεψε σκληρά για να διατηρήσει την παράδοση των τελευταίων ετών, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο φινάλε με σκορ 11-10 από την Ιταλία το απόγευμα της Τρίτης και θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση για τις θέσεις 5 έως 8. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, εκεί όπου θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, για να διεκδικήσει εν συνεχεία την καλύτερη δυνατή θέση που είναι η 5η. Στο έτερο παιχνίδι των θέσεων 5-8, η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, πέρα από την Ιταλία που προκρίθηκε επί της Ελλάδας, στις «4» καλύτερες ομάδες του κόσμου πέρασαν η Ισπανία, η οποία επικράτησε 15-12 του Μαυροβουνίου, η Κροατία που ύστερα από ένα μεγάλο ντέρμπι κέρδισε με 15-13 τη Σερβία, σε ένα παιχνίδι όπου διαιτητής ήταν ο Έλληνας Γιώργος Σταυρίδης, ενώ το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα πήρε η Γαλλία, η οποία σόκαρε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ουγγαρία, αφήνοντας την εκτός τετράδας, σε μια αναμέτρηση με φοβερό φινάλε.

Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα:

Ισπανία - Ιταλία

Κροατία - Γαλλία

Θέσεις 5-8:

Ελλάδα - Μαυροβούνιο

Σερβία - Ουγγαρία