Αιχμές του Χρήστου Αφρουδάκη για Ζερδεβά και Εθνικές ομάδες!

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά το τέλος του ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών στο Λαιμό, έκανε μια τοποθέτηση αφήνοντας αιχμές για τον Μανώλη Ζερδεβά, αλλά και τις κλήσεις στις Εθνικές ομάδες!

Αιχμές του Χρήστου Αφρουδάκη για Ζερδεβά και Εθνικές ομάδες!

Ο Χρήστος Αφρουδάκης της Βουλιαγμένης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, μίλησε για τον τερματοφύλακα Μανώλη Ζερδεβά (δεν έκανε αναφορά στο όνομά του) που θέλει να παίξει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ακόμη μίλησε για τις κλήσεις που γίνονται στις Εθνικές ομάδες λέγοντας πως σύντομα θα τοποθετηθεί για όλα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα. Το ξέρουμε και θέλουμε να τους βάζουμε δύσκολα. Μέσα στο ματς είχε ιδιαίτερα σφυρίγματα, που προφανώς μας αποσυντόνισαν και όχι μας αδίκησαν. Είναι πλήγμα για εμάς που ο τερματοφύλακας μας αποφάσισε να είναι τρίτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ο Άντονι δεν έχει ακόμη ελληνική υπηκοότητα και παίξαμε με το δεύτερο τερματοφύλακα που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει την εμπειρία.

Η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει να παλεύει με τη δική της φιλοσοφία. Είναι μια ομάδα με ήθος και αρχές που υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό χωρίς unfair παιχνίδια. Χωρίς να διεκδικεί παίκτες από άλλες ομάδες. Και χωρίς να προκαλεί με κλήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα των Εθνικών ομάδα. Έχει ξεχειλίσει το νερό. Το άθλημα μονοπωλείται από έναν και αυτό δεν θα οδηγήσει σε καλό το πόλο» δήλωσε ο Χρήστος Αφρουδάκης.