Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 4-12: Την έπιασε από το Λαιμό

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στο κολυμβητήριο του Λαιμού επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 12-4 στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο.

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 4-12: Την έπιασε από το Λαιμό

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 με στην Α1 πόλο Ανδρών κόντρα στη Βουλιαγμένη με 4-12 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν νωθρά στο ματς, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Βουλιαγμένη και προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπάσιτς. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι με το πρώτο 8λεπτο να κλείνει 1-3 με γκολ των Μουρίκη (1) και Αργυρόπουλου (2).

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και να δέχεται ένα και το σκορ να βρίσκεται στο 2-6 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός άφησε την Βουλιαγμένη στο μήδεν, ενώ σκόραρε άλλα δύο τέρματα με τον Νικολαΐδη και τον Μπουσλιέ, διαμορφώνοντας το 2-8.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν άλλα 4 τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο, ενώ ο ΝΟΒ δύο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 4-12. Τα γκολ των γηεδούχων πέτυχαν οι Μπούχα και Σολανάκης, ενώ για τον Ολυμπιακό βρήκαν δίχτυα οι Γούνας (2), Γεννηδουνιάς και Χαλυβόπουλος με πέναλτι σε νεκρό χρόνο. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γεννηδουνίας με 3 τέρματα.

Η διακύμανση: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

Οι σκόρερ:

Βουλιαγμένη: Μπούχα 2, Μπάσιτς, Σολανάκης

Ολυμπιακός: Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 2, Γούνας 2, Γεννηδουνιάς 3, Μπούσλιε, Χαλυβόπουλος