Ολυμπιακός: Με οδηγό τον Φουντούλη, 11-9 τη Μαρσέιγ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε 11-9 τη Μαρσέιγ στο «Παπαστράτειο», στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πρώτος σκόρερ με τρία γκολ ο Φουντούλης.

Ολυμπιακός: Με οδηγό τον Φουντούλη, 11-9 τη Μαρσέιγ

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και επικράτησε 11-9 της Μαρσέιγ στο «Παπαστράτειο», στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδειξαν καλά στοιχεία σε επίθεση και άμυνα και ανεβάζουν πλέον στροφές ενόψει της πρεμιέρας του Champions League και τον αγώνα με αντίπαλο την Γιουγκ στο Παπαστράτειο την άλλη Τρίτη (26/9, 19:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 3-1 της Μαρσέιγ στην πρώτη περίοδο και έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 6-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο η γαλλική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε σε 7-7, αλλά στην τελευταία περίοδο ο Θρύλος ήταν καλύτερος και με το υπέρ του 4-2 έφτασε τελικά στη νίκη με 11-9.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Φουντούλης που πέτυχε τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-3, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαϊδης 2, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Μάρσειγ (Μίλος Σκεπάνοβιτς): Λάζοβιτς, Ανγκίαλ 1, Κρούσιλατ 2, Πρλαϊνοβιτς 2, Ντε Νάρντι, Βελότο 1, Ισντίνσκι, Βερνού 2, Μάνχερτς 1, Σπάιτς, Μπουέ, Ολιβόν, Χοβχανίσιαν, Πεπερστράετ, Μποντέγκας.