Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με την Κίνα

Δυνατό φιλικό με την Κίνα έδωσε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. 

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με την Κίνα

Με πολλή ένταση και σε υψηλούς ρυθμούς, συνεχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2023-24 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη (13/9) το πρωί, υπό την καθοδήγηση του Χρβόγιε Κόλιανιν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδωσαν ένα δυνατό φιλικό με την Κίνα στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» και έδειξαν πολύ καλά σημάδια, με «φόντο» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός, σε ένα υψηλού επιπέδου φιλικό στον Πειραιά, προπονητικού χαρακτήρα (δεν κρατήθηκε σκορ) με την Εθνική ομάδα Ανδρών της Κίνας, προχώρησε σε πολλές δοκιμές και αγωνίστηκε σε μεγάλες «στροφές» σε όλη τη διάρκεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν και τις επόμενες ημέρες, περιμένουν τη Μαρσέιγ στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, το διάστημα 16-20/9, στο Παπαστράτειο ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Μασσαλίας, την οποία θα αντιμετωπίσει σε επίσημο φιλικό, στις 19/9.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν δήλωσε: «Δώσαμε σήμερα άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Κίνας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς πάει η προετοιμασία. Νομίζω, είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε λίγες ημέρες πριν έρθει η Μαρσέιγ και πριν ξεκινήσει το Champions League. Η προετοιμασία με τη Μαρσέιγ θα είναι πάρα πολύ καλή, γιατί και εκείνοι έχουν στόχο να πάνε καλά στο Champions League. Δύο ομάδες πολύ καλές, θα δώσουμε και ένα επίσημο ματς με τη Μαρσέιγ και θα μας βοηθήσει πολύ για το πρώτο μας παιχνίδι στο Champions League, που παίζουμε εδώ με τη Γιουγκ».