Πρώτη προπόνηση για τον νταμπλούχο Ολυμπιακό (pics)

Πρώτη προπόνηση για τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, με τον Χρβόγε Κόλιανιν στο τιμόνι.

Πρώτη προπόνηση για τον νταμπλούχο Ολυμπιακό (pics)

Τη νέα σεζόν, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι», πέραν των εγχώριων τίτλων, έχουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και στοχεύουν στην επιστροφή τους στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο. Με «φόντο», λοιπόν, το νταμπλ στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή κορυφή, ξεκίνησε η προετοιμασία των νταμπλούχων, για το 2023-24.

Την Δευτέρα (21/8) το απόγευμα, ο Ολυμπιακός συγκεντρώθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Φυσικά, στην «πρώτη» της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρβόγε Κόλιανιν, το «παρών» στην πισίνα έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Λόντσαρ, Νικολαΐδης, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος).

Δηλώσεις:

Χρβόγιε Κόλιανιν: «Σίγουρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Πιστεύω, ότι όλα τα παιδιά θα είναι ξεκούραστα και έτοιμα για ένα νέο ξεκίνημα. Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και μεγάλη. Οι στόχοι είναι πάντα γνωστοί, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει το υψηλότερο. Εύχομαι σε όλους να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Σίγουρα, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Με κάποια νέα πρόσωπα και νέο προπονητή, με τον οποίο οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, είτε σαν συμπαίκτες, είτε σαν τεχνικό. Οι στόχοι μας, όπως κάθε χρόνο, παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή οι τίτλοι στην Ελλάδα και η κορυφή της Ευρώπης. Σίγουρα, μετά από τις δυο τελευταίες σεζόν, έχουμε μια πικρία που δεν καταφέραμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπως τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να συγκεντρωθούμε λίγο περισσότερο, φέτος, στο συγκεκριμένο κομμάτι».

Γιώργος Δερβίσης: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι τον άλλο μήνα, που ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας για τη νέα σεζόν. Νομίζω, από όλα τα παιδιά υπάρχει ανυπομονησία για τη φετινή χρονιά. Είναι μια χρονιά ιδιαίτερη, με περίεργο τρόπο διεξαγωγής, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα. Πιστεύουμε όλοι μας στο πολύ καλό σύνολο που έχει ο Ολυμπιακός, για μία ακόμη χρονιά».

Δημήτρης Νικολαΐδης: «Ξεκινάμε μια χρόνια πολύ απαιτητική για εμάς, έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Αυτό, ωστόσο, δεν μας φοβίζει, διότι έχουμε βάλει τους στόχους μας ψηλά. Είμαστε μια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και νέο προπονητή, που γνωρίζουμε όλοι την φιλοσοφία του Ολυμπιακού και τι του αντιστοιχεί. Οι βλέψεις μας είναι να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή».