Ελλάδα - Καζακστάν 18-2: Χωρίς αντίπαλο η εθνική, στρέφεται στον «τελικό πρωτιάς» με τις ΗΠΑ

Δεν συνάντησε καμία αντίσταση η Εθνική ανδρών η οποία επιβλήθηκε του Καζακστάν με 18-2,και στρέφει το βλέμμα της στο μεθαυριανό (21/7, 07:30) ματς με τις ΗΠΑ για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

Ελλάδα - Καζακστάν 18-2: Χωρίς αντίπαλο η εθνική, στρέφεται στον «τελικό πρωτιάς» με τις ΗΠΑ

Η Εθνική ομάδα των ανδρών ήταν εμφανώς ανώτερη και ισοπέδωσε με 18-2 το Καζακστάν κάνοντας το δύο στα δύο στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Φουκουόκα.

Το συγκρότημα του Θ. Βλάχου ετοιμάζεται πλέον για το σπουδαίο ματς της Παρασκευής κόντρα στις ΗΠΑ με στόχο να εξασφαλίσει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση τουλάχιστον στα χιαστί της Κυριακής.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 18-2

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Γκίλλας 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Σκουμπάκης 2, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 2, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Αρτιουκ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζιγκίτοφ, Ματόλινετς.