Απόλλων Σμύρνης: Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Τρούλου

Η ομάδα πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε τον Χαράλαμπο Τρούλο. 

Απόλλων Σμύρνης: Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Τρούλου

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Χαράλαμπου Τρούλου από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Βουγιασίνοβιτς: «Στον Ολυμπιακό οι Νικολαΐδης, Αλαφραγκής και στον Απόλλωνα ο Τρούλος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια ακόμη μεταγραφή πολύ υψηλού επιπέδου – μετά από εκείνη του διεθνούς Γεωργιανού περιφερειακού Νίκα Σουσιασβίλι – που θα της προσδώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα ολοκλήρωσε η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία». Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου χαρισματικού σκόρερ Χαράλαμπου Τρούλου για τη σεζόν 2023-2024!

Ο γεννηθείς στις 08-12-1997 περιφερειακός αγωνίστηκε την τελευταία τριετία με επιτυχία στον ΝΟ Βουλιαγμένης, όντας, μάλιστα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του στην εφετινή εξαιρετική του πορεία στο Final 8 του Champions League με την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Πρόκειται για έναν παίκτη ικανότατο στο σκοράρισμα, ομαδικό στο παιχνίδι του, ταχύτατο στο κολύμπι και εξαιρετικό στα αμυντικά του καθήκοντα, ο οποίος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της περιφέρειας.

Θα συνθέσει εκεί, μαζί με τον πρώτο σκόρερ της περυσινής Α1 (92 γκολ) Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και τον Κωνσταντίνο Χονδροκούκη, μια άκρως ποιοτική τριπλέτα, που ανεβάζει επίπεδο τον Απόλλωνα.

Ο Μπάμπης Τρούλος σκόραρε φέτος 56 γκολ στην Ελλάδα και 34 στο Champions League με το σκουφάκι του ΝΟΒ, εκ των οποίων, μάλιστα, τα 4 στη νίκη με 11-10 επί της Μπρέσια στον Προημιτελικό του Final 8 και τα τρία στην ήττα στον μικρό Τελικό στα πέναλτι (14-13) από την Μπαρτσελονέτα.

Ο Απόλλων Σμύρνης τον προσέγγισε κάνοντάς του μια πολύ καλή πρόταση, την οποία o Τρούλος αποδέχτηκε συνδυαστικά με το γεγονός ότι οι φιλοδοξίες της «ελαφράς ταξιαρχίας», που φέτος κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Challenger Cup, είναι συνεχώς ανοδικές.

Ο Απόλλων έκανε, λοιπόν, το μεταγραφικό… μπαμ με την απόκτηση του Μπάμπη Τρούλου, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου όπου αγωνίστηκε με επιτυχία από το 2008 έως και το 2020. Ακολούθησε μια πολύ επιτυχημένη τριετία στη Βουλιαγμένη, με τον Τρούλο να είναι σε αυτό το διάστημα εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Λαιμού.

Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες κερδίζοντας, μάλιστα, τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2017 με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι, ως συμπαίκτης του Νίκου Γαρδίκα, τον οποίο θα βρει ξανά στον Απόλλωνα».

Ο Τρούλος δήλωσε στο apollonwaterpolo.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Απόλλωνα! Είναι μια υγιής ομάδα, που κάθε χρόνο κάνει ανοδικά βήματα. Έρχομαι γεμάτος όρεξη για δουλειά, ώστε να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν».