Ελλάδα-Ουγγαρία 4-6: Για τις θέσεις 5-8 η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 6-4 από την Ουγγαρία και πλέον θα διεκδικήσει θέση από την 5η έως την 8η στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ελλάδα-Ουγγαρία 4-6: Για τις θέσεις 5-8 η Εθνική

Θέση από την 5η έως την 8η θα διεκδικήσει η Εθνική Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (World Cup) που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες. Η Ελλάδα ηττήθηκε 6-4 από την Ουγγαρία και σήμερα (1/7) στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Όπως μαρτυράει και το σκορ, τα γκολ έμπαιναν με το…σταγονόμετρο. Η Εθνική προηγήθηκε 2-0 των Μαγυάρων με Κάκαρη και Νικολαϊδη στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Η Ουγγαρία βρήκε τον τρόπο και προσπέρασε 3-2 για να ισοφαρίσει ο Καλογερόπουλος και να δώσει εκ νέου προβάδισμα 4-3 ο Φουντούλης, 5.49 από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Από εκείνο το σημείο και μετά η γαλανόλευκη δεν ξαναβρήκε δίχτυα. Πριν ολοκληρωθεί η περίοδος η Ουγγαρία ισοφάρισε, βρήκε και δυο γκολ στο τέταρτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 2-1, 0-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ζολτ Βάργκα): Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνερτζ, Κόναρικ, Βάμος, Νάγκι, Ζάλανκι 1, Φέκετε, Νέμετ, Βάργκα 2, Γιάνσικ 2, Βίγκβαρι 1, Βόγκελ.

Διαιτητές: Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Σεβέρο (Ιταλία)

Tα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Γερμανία-Ισπανία 9-18

Ιταλία-Ρουμανία 20-2

Σερβία-ΗΠΑ (θα ξεκινήσει στις 05.00 ώρα Ελλάδας).