ΑΕΚ: Ανανέωσαν οι Κοκκινάκης, Αράγια και Βούκσεβιτς

Η ομάδα πόλο Ανδρών της ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Κώστα Κοκκινάκη, Νίκολα Βούκσεβιτς και Λουίς Αράγια.

ΑΕΚ: Ανανέωσαν οι Κοκκινάκης, Αράγια και Βούκσεβιτς

Ο Κώστας Κοκκινάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Στις δηλώσεις του ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε πως κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά ως αθλητής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο πολύπειρος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ένα ακόμα έτος.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, εκ των κορυφαίων υδατοσφαιριστών της χώρας μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας, που έφτασε μία ανάσα από την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα συνείσφερε στο κομμάτι της Ακαδημίας της ΑΕΚ».

O Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Βενετόπουλο, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την ΑΕΚ, που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω άλλο ένα χρόνο σε τόσο ψηλό επίπεδο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία μου χρονιά ως αθλητής. Η ομάδα έχει δυναμώσει σε σχέση με πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν στο ρόστερ και τους Νίκολα Βούκσεβιτς, Λουίς Αράγια.

Η ανακοίνωση για τον Βούκσεβιτς αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο 37χρονος (14/11/1985) Μαυροβούνιος φουνταριστός, ύψους 2.02 μ., υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά.

Ο Νίκολα Βούκσεβιτς θα συμπληρώσει μία 4ετία με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, έχοντας γράψει ήδη τη δική του ιστορία με την ΑΕΚ. Στην πορεία του στην ΑΕΚ, έχει να επιδείξει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του 2021, καθώς και τη συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2021».

Η ανακοίνωση για τον Αράγια αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 25χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Λουίς Αράγια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς του ελληνικού Πρωταθλήματος, κάτι που απέδειξε τόσο στον ΟΥΚ Βόλου (2020-21), όσο και στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λουίς Αράγια μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και τη φετινή χρονιά. Έχω μεγάλο σεβασμό για το κλαμπ, το οποίο με στήριξε, και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι σε θέση τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε ένα καλό γκρουπ και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε δουλειά. Μόνο ΑΕΚ!».