Επίσημο: Ανανέωσε και ο Μόκκας στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Μόκκας.

Επίσημο: Ανανέωσε και ο Μόκκας στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Κωνσταντίνος Μόκκας έδωσε τα χέρια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και παραμένει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση

«Πριν καν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης με την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» όντας εκ των πρωταγωνιστών και θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι της για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μόκκα για τη σεζόν 2023-2024!

Ο γεννηθείς στις 10/09/2002 και ύψους 1,90 μ. αμυντικός προέρχεται ήδη από δύο εξαιρετικές χρονιές με τα κυανόλευκα, έχοντας πολύτιμο ρόλο στην μαγική πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του Challenger Cup και της 3ης θέσης στην Α1, που εξασφάλισε στον Απόλλωνα την παρουσία στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Κωνσταντίνος Μόκκας, ήταν «βράχος» στην άμυνα της «ελαφράς ταξιαρχίας», επιδεικνύοντας το πάθος και τις αγωνιστικές του αρετές σε κάθε αναμέτρηση. Προσέφερε, μάλιστα, και στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας 11 γκολ στην Ελλάδα και ακόμη 9 (και σε κρίσιμους αγώνες) στην Ευρώπη!

Έγινε ο 9ος παίκτης του περυσινού βασικού κορμού που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα και έπεται και συνέχεια».

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, εξέφρασε τη χαρά του για την ανανέωση και έθεσε ακόμη ψηλότερα τον αγωνιστικό πήχη για τη νέα χρονιά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Απόλλωνα για 3η συνεχόμενη σεζόν. Περάσαμε μια πολύ όμορφη χρόνια, αλλά του χρόνου οι στόχοι είναι υψηλότεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη»!