Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσε ο Γαλανόπουλος

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Γαλανόπουλο. 

Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσε ο Γαλανόπουλος

Την εστία του Απόλλωνα Σμύρνης θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν ο Στέφανος Γαλανόπουλος, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Κέρβερος» κάτω από τα γκολποστ του Απόλλωνα Σμύρνης για 3η σερί χρονιά θα συνεχίσει να είναι ο Στέφανος Γαλανόπουλος! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον 30χρονο τερματοφύλακα για τη σεζόν 2023-2024.

Ο ύψους 1.97 μ. γκολκίπερ ήταν βασικός… κρίκος στην αλυσίδα που οδήγησε τον Απόλλωνα στην επίτευξη του ευρωπαϊκού θριάμβου με την κατάκτηση του Challenger Cup, δηλώντας βροντερά «παρών» σε όλα τα μεγάλα (και όχι μόνο) φετινά ματς, που ήταν και πολλά.

Με την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια μεταδίδει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, συνθέτοντας μαζί με τον Βασίλη Καβουσανό ένα εξαιρετικό δίδυμο τερματοφυλάκων.

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος, που, πλέον, έχει στο παλμαρέ του δύο ευρωπαϊκούς τίτλους (2018 με Ολυμπιακό, 2023 με Απόλλωνα) ήταν καθοριστικός – με εξίσου σπουδαίες εμφανίσεις – και στην εξαιρετική πορεία της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο Πρωτάθλημα, όπου ο Απόλλων κατετάγη 3ος εξασφαλίζοντας για 5η σερί σεζόν την έξοδό του στην Ευρώπη και εν προκειμένω στα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2023-2024.

Έγινε ο 3ος αθλητής του ρόστερ που ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» μετά τους Μανώλη Σολανάκη και Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με τη συνέχεια να αναμένεται εξίσου δυναμική!»

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης ο Γαλανόπουλος δήλωσε στο apollonwaterpolo.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για τη νέα χρονιά. Κρατάμε σαν εφόδιο για την ερχόμενη σεζόν την περσινή χρονιά με τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. Θα διαφυλάξουμε στοιχεία που μας μεγάλωσαν ως ομάδα, καθώς θα μας είναι σημαντικά για όσους νέους στόχους τεθούν. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νέα χρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος.