Με αυτό το πόλο μπορεί και το Ευρωπαϊκό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε μια βραδιά όπου ο Σύλλογος γιόρτασε για τα 300 τρόπαια, έπαιξαν για τρία οκτάλεπτα πόλο υψηλού επιπέδου, λίγες ημέρες πριν από το Final 8 στο Βελιγράδι.

Με αυτό το πόλο μπορεί και το Ευρωπαϊκό

Ο φετινός Ολυμπιακός στο Champions League δεν έχει πάει «τρένο» αλλά το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι πως επέστρεψε στην τελική φάση, μετά το περσινό διάλειμμα. Οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα είναι στο Βελιγράδι και η αλήθεια είναι πως σε μια βραδιά όπου ο Σύλλογος δικαίως γιορτάζει για έναν ακόμη τίτλο, τον 300ο στα βασικά ομαδικά αθλήματα, άφησαν υποσχέσεις ενόψει της τελικής φάσης.

Ο Ολυμπιακός μετά το 0-4 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά, όχι απλά έβγαλε αντίδραση και γύρισε το ματς αλλά το έκανε με ορθολογικό τρόπο. Έπαιξε διαστημικό πόλο. Δεν άφησε τον ΝΟΒ να πάρει ανάσα με άμυνα εξαιρετική, ο Ζερδεβάς στο τέρμα ήταν φανταστικός ενώ στην επίθεση η μπάλα κυκλοφόρησε γρήγορα και οι παίκτες του Μιλάνοβιτς σούταραν όταν έπρεπε.

Με το πόλο που έπαιξε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (16/5) στον τρίτο τελικό και με την… πλάτη στον τοίχο, μετά το 0-4, μπορεί και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να κάνει το τρεμπλ. Άλλωστε στο Βελιγράδι θα είναι σίγουρα και οι Φίλιπ Φιλίποβιτς, Μάρκο Μπίγιατς (δεν παίζουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και για αυτό έμειναν εκτός) και μένει να δούμε εάν θα προλάβει να δώσει βοήθειες και ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο σπουδαίος Αχαιός φουνταριστός ο οποίος είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Τεράστια απώλεια με αποτέλεσμα ο Μουρίκης το τελευταίο διάστημα να παίζει για δύο σε μια θέση που έχει πολύ ξύλο.