«Πολύ σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ξεχωριστό πρωτάθλημα»

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού γιορτάζουν την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, μετά το 11-7 επί της Βουλιαγμένης.

«Πολύ σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ξεχωριστό πρωτάθλημα»

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ένα πολύ σημαντικό, ιστορικό πρωτάθλημα για το σύλλογο μας! Το 300ό τρόπαιο στα πέντε ομαδικά αθλήματα! Κάθε τρόπαιο είναι ξεχωριστό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πήραμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τώρα, έχουμε μπροστά μας την Ευρώπη. Έχουμε δύο βδομάδες να συγκεντρωθούμε για το Final-8. Πέρυσι, είχαμε πολλές ατυχίες, δεν βρεθήκαμε στο Βελιγράδι, φέτος θα είμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αυτές τις δύο βδομάδες, αλλά και όταν φτάσουμε εκεί».

Μάνος Ζερδεβάς: «Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος σύλλογος, έχει διακριθεί σε πολλά αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο σημερινό παιχνίδι, δεν μπήκαμε στο πρώτο οκτάλεπτο όπως θέλαμε, όμως δείξαμε την ψυχή που έχει αυτή η ομάδα και κατακτήσαμε τον τίτλο. Η ομάδα έχει στηθεί για να κερδίσει τρεις τίτλους, έχουμε καταφέρει τους δύο. Τώρα, πάμε στο Final-8 να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μια πολύ δυνατή σειρά. Και τα τρία παιχνίδια, έδειξαν και οι δύο ομάδες ένα πολύ καλό εαυτό. Στο τέλος, είμαστε εμείς πρωταθλητές και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι τα πρώτα μου στην Ελλάδα, είναι ξεχωριστά για εμένα. Χαίρομαι πολύ για την απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Πάμε στο Final-8 να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται».