Ο Ζερδεβάς θέλει Θρύλο και το δείχνει!

Ο Μανώλης Ζερδεβάς θέλει να παίξει στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και δεν προπονείται με τη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ δεν συναινεί και τα πάντα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες...

Ο Ζερδεβάς θέλει Θρύλο και το δείχνει!

Ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε με τις μεταγραφές του και την ενίσχυση του ρόστερ στους άνδρες. Μετά τους Σκουμπάκη, Κάκαρη δεν αποκλείεται να βάλει στη μηχανή του και τον Μανώλη Ζερδεβά από τη Βουλιαγμένη!

Ο διεθνής τερματοφύλακας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Νέων Ανδρών το καλοκαίρι του 2017 στο Βελιγράδι, εντυπωσιάζει τα τελευταία δυο χρόνια με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης αλλά όπως είναι γνωστό δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Λαιμού. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος δεν μετέχει στις προπονήσεις της Βουλιαγμένης που έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζερδεβάς ζήτησε να αποχωρήσει για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και υπήρξε μια επαφή μεταξύ των δυο διοικήσεων για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να φορέσει το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης. Τελικά η διοίκηση του ΝΟΒ δεν συναίνεσε σε αυτή την μετακίνηση και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Ζερδεβά στον Ολυμπιακό θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Το πιο πιθανό είναι η Ομοσπονδία να μην πει το ναι στη μεταγραφή και εν συνεχεία ο παίκτης θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Λογικά μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε εάν τελικά ο Μανώλης Ζερδεβάς ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο ίδιος θεωρεί πως ο κύκλος του στο ΝΟΒ… έκλεισε και θέλει να αλλάξει επίπεδο παίζοντας με το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης.