Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-5: Δέκα με τόνο

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 17-5 τον Υδραϊκό και έκανε το δέκα στα δέκα στην Α1 πόλο των ανδρών. 

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-5: Δέκα με τόνο

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας στο Champions League, συνέτριψε για την Α1 πόλο των ανδρών, τον Υδραϊκό με 17-5 στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-0, με τέρματα των Γενηδουνιά (7:30, 4:02) και Φιλίποβιτς, με τον Υδραϊκό να μειώνει σε 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά πήγε στο +8 ενώ στην τρίτη περίοδο, η έφτασε στο +11 (12-1), με γκολ των Κολόμβου, Γούβη και Γραμματικού, με τον Φουντούλη να ευστοχεί σε πέναλτι (0:34) για το 13-2. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στην επικράτηση με 17-5.

Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά Γιώργος Δερβίσης σχολίασε: «Έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον Υδραϊκό. Παίξαμε καλά. Το δείξαμε αυτό και μέσα στο νερό. Φάνηκε η διαφορά. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς του Champions League, με αντίπαλο τη Γιαντράν Σπλιτ. Για αυτόν τον αγώνα προετοιμαζόμαστε. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που έχουμε».

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 4-1, 4-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ., Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Φιλίποβιτς 3, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Ζώρζος, Σουζούκι, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης.