Α1 Πόλο Ανδρών: «Νταμπλ σκορ» ο Πανιώνιος με τον Εθνικό (14-7)!

Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη επί του Εθνικού με σκορ 14-7 σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 Πόλο Ανδρών.

Α1 Πόλο Ανδρών: «Νταμπλ σκορ» ο Πανιώνιος με τον Εθνικό (14-7)!

Επιβλητικός ο Πανιώνιος, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν με 14-7 του Εθνικού Πειραιά στον αγώνα που έγινε νωρίτερα από τους υπόλοιπους της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην ευρωπαϊκή τους υποχρέωση και συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα τους κόντρα στην Όσβοσι στην Ουγγαρία, το Σάββατο (29/10) για τα πλέι οφ του Champions League.

Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα στο σκορ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Πειραιώτες.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 6-0, 4-3, 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος 1, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Μπαγιούμη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 3, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.