Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-14: Φανταστικός με το καλημέρα…

Ο Ολυμπιακός με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στον πάγκο του, κέρδισε εύκολα 14-3 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών. 

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-14: Φανταστικός με το καλημέρα…

Φανταστικός με το…καλημέρα ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο των ανδρών. Έπαιξε πολύ ωραίο πόλο, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμος ενώ θυμίζουμε πως στην Ελλάδα δεν παίζουν όλοι οι ξένοι σε αντίθεση με την Ευρώπη και το Champions League. Κέρδισε άνετα τον πιο έτοιμο Πανιώνιο (έχει δώσει επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League) που δεν είχε στο ρόστερ του τον Γκιουβέτση (πρόβλημα με το δελτίο του), παίζοντας εξαιρετική άμυνα ενώ ο Μάρκο Μπίγιατς κάτω από τα δοκάρια συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο στο Σπλιτ.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω, έβγαλε ωραίες φάσεις στην πρώτη περίοδο και ήταν μπροστά με 6-1. Ο Παπάκος έγραψε το 2-6 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου αλλά στη συνέχεια ο Φιλίποβιτς πέτυχε τρία σερί γκολ και τα πάντα τελείωσαν (2-9).

Ο Μουρίκης πήγε τη διαφορά στο +8 για τον Ολυμπιακό (2-10) ενώ ο Δερβίσης έγραψε και το 2-11 για τους νταμπλούχους Ελλάδας στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Εκεί είχαμε διακοπή γιατί κόλλησε η κόρνα ενώ οι οπαδοί του Πανιωνίου άναψαν και καπνογόνα στο κλειστό – το ματς δεν είχε τελειώσει – αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Ο Γραμματικός πέτυχε το 12-2 για τον Ολυμπιακό για να γίνει το 13-2 από τον Γκίλλα.

Το τελικό 3-14 πέτυχε ο Γούνας με πέναλτι, με τον Πανιώνιο να σκοράρει ύστερα από 23 λεπτά!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-14

Οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 0-3, 1-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπαγιούμη, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Λοράντος, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Κανελλόπουλος, Κατραούρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Δήμου Τ., Λιαντζίρης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δρβίσης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Φλίποβιτς 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Γραμματικός 2.