Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λούις Αράγια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού περιφερειακού Λούις Αράγια για την ανδρική ομάδα πόλο.

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λούις Αράγια

Με τον Λούις Αράγια ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1. Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό περιφερειακό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 24χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδςα Πόλο του Συλλόγου.

Ο Λουίς Αράγια καλλιέργησε το ταλέντο του στην υδατοσφαίριση στο Λύκειο Σεντ Μέρι της περιφέρειας Στόκτον, όπου φοίτησε. Το 2016 μετείχε με την εθνική Εφήβων των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Έντμοντον με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Από το 2016 έως το 2020 με την ομάδα πόλο Pacific Tigers μετείχε στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του NCAA, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και της διοργάνωσης. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο ταξίδι και ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΟΥΚ Βόλου, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς της ομάδας.

Λουίς, καλως ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».