Γενηδουνιάς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην κορυφή! Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην Ευρώπη»

Χαμόγελα για την επιτυχία της κατάκτησης του φετινού «νταμπλ» στο «στρατόπεδο» της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που ήθελαν όμως φέτος και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Γενηδουνιάς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην κορυφή! Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην Ευρώπη»

Μετά την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρόλευκων» πανηγύρισαν το φετινό «νταμπλ», ωστόσο δεν έκρυψαν το ότι ήθελαν φέτος και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Οι στόχοι ήταν τρεις: πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Πετύχαμε τους δύο από τους τρεις, αν και νομίζω αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας στην Ευρώπη, αλλά όλα είναι μέσα στον αθλητισμό. Του χρόνου, ελπίζω να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην κορυφή! Εμείς, πάντα οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρνουμε τρόπαια».

Κώστας Μουρίκης: «Η αλήθεια είναι, ότι η χρονιά ολοκληρώνεται με μια γλυκόπικρη γεύση. Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε για να κατακτήσει τα πάντα, μαζί και το ευρωπαϊκό. Δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στην Ευρώπη και το ότι δεν προκριθήκαμε στο Final-8 είναι κάτι που έχει να συμβεί χρόνια στον σύλλογο, καθώς πάντα η ομάδα φτιάχνεται για μεγάλα πράγματα. Η χρονιά κλείνει με το νταμπλ και είμαι σίγουρος, ότι του χρόνου, με τις απαραίτητες κινήσεις, η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρώπη».

Γιάννης Φουντούλης: «Η φετινή χρονιά έκλεισε με ακόμη μια κατάκτηση για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, ήταν ιδιαίτερη χρονιά, διαφορετική σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Το ότι δεν θα είμαστε στο Final-8 μας πληγώνει, γιατί αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος, αλλά πολλές φορές υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες. Παρόλα αυτά, κλείσαμε με έναν ευχάριστο τρόπο τη σεζόν, με την κατάκτηση του νταμπλ, που δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Ευελπιστώ, αυτή την αποτυχία στο κομμάτι της Ευρώπης θα την αξιοποιήσουμε και θα την διαχειριστούμε όπως πρέπει, προκειμένου να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι του χρόνου, για να διεκδικήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε».

Θανάσης Χρυσοσπάθης: «Είναι πολύ σημαντικό, ότι καταφέραμε να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Έγινε ακόμα πιο σημαντικό, μετά την απώλεια της Ευρώπης. Μπορεί να μην είναι επιτυχημένη στο 100% η χρονιά, λόγω της Ευρώπης, αλλά το σημαντικό είναι, ότι διατηρήσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος, ότι του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα».

Γιώργος Δερβίσης: «Πετύχαμε τους δύο βασικούς στόχους, που είναι πάντα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είχαμε ομάδα που μπορούσε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε, ότι είμαστε πρωταθλητές και κοιτάμε την επόμενη μέρα, ώστε του χρόνου να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας, όπως και σήμερα. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς μας, τον Θοδωρή Βλάχο, του αφιερώνω το τρόπαιο».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Σίγουρα, μας μένει μια πικρία από την Ευρώπη. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην Ελλάδα και το δείξαμε. Η Βουλιαγμένη ήρθε σήμερα, για να παίξει το τελευταίο της… χαρτί και μας έβαλε δύσκολα. Εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα που φέρνει ακόμα ένα νταμπλ στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε, στη συνέχεια, να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στην Ευρώπη».

Νίκος Γκίλλας: «Είμαστε χαρούμενοι που έκλεισε η χρονιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ναι μεν υπάρχει η πίκρα από το Champions League, αλλά πιστεύω, ότι θα πατήσουμε ξανά στα πόδια μας, θα δουλέψουμε σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου, να πετύχουμε αυτό που δεν πετύχαμε στην Ευρώπη. Η κυριαρχία μας στην Ελλάδα συνεχίζεται».

Αχιλλέας Γραμματικός: «Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Πετύχαμε το ντάμπλ και θα θέλαμε να ήμασταν και στο Final-8, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κρατάμε ότι πήραμε τα δύο εγχώρια τρόπαια και προχωράμε».