Ολυμπιακός: Στον Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη για το 2-0

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στον Πειραιά, παίζει τη Δευτέρα (23/5, 18.30) στον Λαιμό με τη Βουλιαγμένη και θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.

Ολυμπιακός: Στον Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη για το 2-0

Με στόχο το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται τη Δευτέρα (23/5) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στις 18:30 (ΕΡΤ Sports) τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό της Α1. Μετά την επικράτηση (8-6) στον πρώτο τελικό στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στη Βουλιαγμένη και να κάνει το δεύτερο, από τα τρία βήματα, στο δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ και του 36ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

«Έχουμε τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, σε ένα ματς εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι κάναμε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι. Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, Νίκος Γκίλλας.