Βλάχος: «Η άμυνα πάντα παίζει ρόλο σε μεγάλους τελικούς, σε μεγάλα παιχνίδια»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη 8-6 στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και μετά το τέλος του αγώνα, ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του. 

Βλάχος: «Η άμυνα πάντα παίζει ρόλο σε μεγάλους τελικούς, σε μεγάλα παιχνίδια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος είπε μετά τη νίκη με 8-6 επί της Βουλιαγμένης: «Η άμυνα πάντα παίζει ρόλο σε μεγάλους τελικούς, σε μεγάλα παιχνίδια. Ο πρώτος τελικός είναι πάντα επικίνδυνος για αυτόν που έχει το πλεονέκτημα έδρας, για αυτόν που είναι φαβορί. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά δεν πετύχαμε γκολ, τα οποία θα έπρεπε να έχουμε πετύχει, γκολ που δεν χάνονται. Μετά, η πίεση ήρθε προς εμάς, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες φάσεις στην επίθεση και κυρίως, στην άμυνα και πήραμε μια νίκη, που αξίζει πολλά για τη συνέχεια της σειράς των τελικών».

Ο φουνταριστός, Χριστόδουλος Κολόμβος τόνισε από την πλευρά του: «Η Βουλιαγμένη μας κράτησε χαμηλά στην επίθεση, αλλά το κλειδί ήταν η άμυνα μας και έτσι, καταφέραμε και κερδίσαμε. Θα κρατήσουμε τα καλά, θα δούμε τα λάθη μας, λεπτομέρειες μπορείς να αλλάξεις σε δυο μέρες, μέχρι τον επόμενο τελικό. Το πάθος μετράει, η θέληση και θα δείξουμε και στο επόμενο ματς το ίδιο πάθος για τη νίκη, για να φτάσουμε στο 2-0».