ΝΟ Χίου – ΟΥΚ Βόλου 9-5: Πρώτο βήμα για την παραμονή τους οι νησιώτες

Ο ΝΟ Χίου επικράτησε 9-5 του ΟΥΚ Βόλου το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο Ρέστειο και θέλει μία ακόμη νίκη για να παραμείνει στην Α1 πόλο των ανδρών. 

ΝΟ Χίου – ΟΥΚ Βόλου 9-5: Πρώτο βήμα για την παραμονή τους οι νησιώτες

Ο ΝΟ Χίου έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία πόλο των Ανδρών. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα κέρδισε 9-5 τον ΟΥΚ Βόλου στον μεταξύ τους πρώτο αγώνα, στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου. Έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμη νίκη για να σωθεί και να στείλει στην Α2 την ομάδα του Βόλου.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (20/5), στο κολυμβητήριο του Βόλου. Η σωτηρία κρίνεται στις δύο νίκες και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή (22/5) στις 16.00 στο Φάληρο.

Να θυμίσουμε πως ήδη έχει υποβιβαστεί ο Άρης Θεσσαλονίκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 9-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 1-1, 3-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 5, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 1.