Άρης – Π. Φάληρο 8-11: Σώθηκε ο ΑΟΠΦ, υποβιβάστηκαν οι Θεσσαλονικείς

Το Π. Φάληρο κέρδισε 11-8 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και με 2-0 νίκες παρέμεινε στην κατηγορία. Υποβιβάστηκαν οι «κίτρινοι».

Άρης – Π. Φάληρο 8-11: Σώθηκε ο ΑΟΠΦ, υποβιβάστηκαν οι Θεσσαλονικείς

Το Παλαιό Φάληρο παρέμεινε στην Α1 πόλο των ανδρών ενώ ο Άρης Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε στην Α2, ύστερα από ένα χρόνο. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη νίκησε αυτή του Μανώλη Γούναρη και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με 11-8, έκανε το 2-0 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τα πλέι άουτ και τις θέσεις 13η-16η και εξασφάλισε την παραμονή, στέλνοντας τους Θεσσαλονικείς στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Άρης προηγήθηκε με 5-2, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, με ένα σερί 8-1, ανέτρεψαν τα πάντα, έφτασαν να προηγούνται και με 10-6 και να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 11-8.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Με τη λήξη του παιχνιδιού, ο Νο 9 του ΑΟΠ Φαλήρου Χαλυβόπουλος Ιπ. έριξε γροθιά (μπουνιά) στον αντίπαλό του Νο 7 του ΑΣ Άρη Νάνο Χαρ. κι εκείνος ανταπέδωσε με μπουνιά. Στη συνέχεια συμπαίκτες τους των δύο ομάδων προσπάθησαν και χώρισαν τους παίκτες. Και στους δύο παίκτες δόθηκε κόκκινη κάρτα».

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-11

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-7, 0-1, 2-1.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 1, Νάνος 1, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Χατζίδης, Ζιούτας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 2, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.