Λαζαρίδης: «Έχει έρθει η στιγμή να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός στο πόλο»

Ο Παναθηναϊκός σώθηκε στα πέναλτι και ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε πως έχει έρθει η στιγμή να κάνει ο ΠΑΟ το παραπάνω βήμα. 

Λαζαρίδης: «Έχει έρθει η στιγμή να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός στο πόλο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε για τη νίκη-παραμονή στην κατηγορία και τη συνέχεια της ομάδας του στο πόλο:

«Φτιάξαμε ένα ρόστερ με Έλληνες αθλητές τους οποίους πίστευα και τους πιστεύω. Ήταν συγκινητικοί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με όλα τα σκαμπανεβάσματα της σεζόν. Έδειξαν ψυχή!

Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο και μας έδωσε ώθηση, ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να παραμείνει και χαίρομαι που δε μπήκαμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία της επόμενης εβδομάδας με τον Βόλο.

Η ομάδα πέτυχε το στόχο της και θέλω να πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή να γίνει το βήμα για να πάει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει, να πρωταγωνιστεί και στην υδατοσφαίριση. Χάρηκα πολύ γιατί έπαιξαν πολλά παιδιά από την εφηβική ομάδα , 16-17 χρονών οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα, ήταν πραγματικά συγκλονιστικοί».