Ολυμπιακός: Για τη νίκη-πρόκριση στη Γλυφάδα!

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού φιλοξενείται από την αντίστοιχη του ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο (7/5, 16.00) με στόχο το 2-0 που θα της δώσει την πρόκριση στην τετράδα των πλέι οφ της Α1.

Ολυμπιακός: Για τη νίκη-πρόκριση στη Γλυφάδα!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (7/5) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την άνετη επικράτηση (22-5) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και το 1-0 στην προκριματική φάση Γ1 πλέι οφ, η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει εκ νέου τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 16:00, αυτή τη φορά εκτός έδρας, στο δεύτερο ματς της σειράς, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, κάτι που θέλουν να αποδείξουν ξανά στην πισίνα, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της Α1.

Για το παιχνίδι μίλησε από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού ο Κώστας Γούβης, τονίζοντας τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Κοιτάζουμε να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια, ένα προς ένα, οδεύοντας στην τελική ευθεία. Ο στόχος είναι να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που παίζουμε. Θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε κάθε φορά».