Βουλιαγμένη – Πανιώνιος 14-9: Πήρε το ντέρμπι

Η Βουλιαγμένη για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών κέρδισε 14-9 τον Πανιώνιο στον Λαιμό

Βουλιαγμένη – Πανιώνιος 14-9: Πήρε το ντέρμπι

Καταιγιστικός, κυρίως στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τη νίκη με 14-9 επί του Πανιωνίου στον Λαιμό, στο πλαίσιο της της 5ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, το Σάββατο (26/3) το μεσημέρι, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της πριν από τρεις αγωνιστικές, ενώ παραμένει στη 2η θέση του γκρουπ με 45 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν, με βασικό όπλο την άμυνα, κατάφερε να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού του Πανιωνίου και με σωστή λειτουργία στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με 7-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα δύο γκολ, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι αύξησαν πάλι τη διαφορά. Ο Καλογερόπουλος με 6 γκολ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-5, 6-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 6, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστα Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας 1, Καλαϊζτής, Μουρατίδης, Παπάκος, Μποσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.