Ολυμπιακός: Πριν τη Μπαρτσελόνέτα, ο Απόλλων Σμύρνης

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (26/3, 14.00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα της Α1.

Ολυμπιακός: Πριν τη Μπαρτσελόνέτα, ο Απόλλων Σμύρνης

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (26/3) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχονται στις 14:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1.

Οι Πειραιώτες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (12-12) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες (30/3) πριν από τη μάχη με την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία, για την 11η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Γούβης: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί»

Για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα μίλησε από πλευράς παικτών ο Κώστας Γουβής, τονίζοντας τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Αν και βαθμολογικά δεν έχει ιδιαίτερη αξία, θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί τόσο το Σάββατο, όσο και στο ακόμα σημαντικότερο ματς στη Βαρκελώνη που ακολουθεί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, σκοπός μας σε κάθε αναμέτρηση είναι η νίκη και μόνο η νίκη».