A1 Ανδρών: Μετά τη Βουλιαγμένη, ο Απόλλων για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών για τον Ολυμπιακό, ενώ στο έτερο δυνατό ματς του Σαββάτου (26/2) ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Βουλιαγμένη.

A1 Ανδρών: Μετά τη Βουλιαγμένη, ο Απόλλων για τον Ολυμπιακό

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει, μετά το σπουδαίο «διπλό» (12-16) επί της Γιαντράν στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλου του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (26/2) στις 16:00, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, με στόχο τη νίκη και το «δύο στα δύο».

Μετά την επικράτηση (9-12) επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό, στην 1η «στροφή» της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Απόλλωνα, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να διευρύνει το νικηφόρο του σερί.

Μουρίκης: «Η ομάδα έχει βρει ρυθμό»

Ο Κώστας Μουρίκης δήλωσε για το ματς με τον Απόλλωνα: «Μετά τους νικηφόρους αγώνες κόντρα στο Σπλίτ και στη Βουλιαγμένη, η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχει βρει ρυθμό. Στόχος μας, σε κάθε ματς, είναι η νίκη και το ίδιο θέλουμε και το Σάββατο. Να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατό καλύτερα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Ο δε Κωνσταντίνος Γούβης είπε από την πλευρά του: «Στόχος μας, είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε, ειδικά με ομάδες που στο παρελθόν έχουν φανεί ανταγωνιστικές απέναντι μας, όπως ο Απόλλωνας. Θέλουμε να παίζουμε καλά και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός ο γύρος είναι ευκαιρία να πάρουμε ρυθμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα ακόμα δυσκολότερα και κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έπονται».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (2η Αγωνιστική-Β' Φάση):

12.15, Ποσειδώνιο: ΠΑΟΚ-ΝΟ Χανίων (Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης)

16.00, Δημοτικό Γουδή: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (Διαιτητές: Σταυρίδης, Σπανούδης)

18.00, Δημοτικό Αλίμου: Υδραϊκός-ΑΕΚ (Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης), Δημοτικό Βόλου: ΟΥΚ Βόλου-Παλαιό Φάληρο (Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης), Ιωνικό/Χίος: ΝΟ Χίου-Άρης (Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης)

20.00, Δημοτικό Νέας Σμύρνης (ΕΡΤ 3): Πανιώνιος-ΝΟ Βουλιαγμένης (Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης), Δημοτικό Γουδή: Παναθηναϊκός-Γλυφάδα (Διαιτητές: Μπουδραμής, Δαμιανάκης).