Ολυμπιακός - ΑΕΚ 23-3: Την έβαλε στα δίχτυα…

Ο Ολυμπιακός…βύθισε την ΑΕΚ 23-3 στον Πειραιά με τον Γιάννη Φουντούλη να έχει 7 γκολ, για την Α1 πόλο των ανδρών. 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 23-3: Την έβαλε στα δίχτυα…

Ο Ολυμπιακός με τους Φουντούλη, Γενηδουνιά, Φιλίποβιτς να έχουν από δύο γκολ και τον Χρυσοσπάθη ένα, από την πρώτη περίοδο ήταν μπροστά με διαφορά (7-1). Ο νταμπλούχος Ελλάδας πίεσε, έκλεψε μπάλες, έβγαλε κόντρες, είχε κέφι και διάθεση παρά την κούραση από την ταλαιπωρία και τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ραντνίτσκι για το LEN Champions League.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό επιθετικά, βρήκε με τη σειρά της δύο γκολ και έτσι η διαφορά στο ημίχρονο ήταν στα οκτώ τέρματα (11-3), με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο ήταν καταιγιστικός όπως και στην πρώτη περίοδο και με ένα επί μέρους 7-0 πήγε τη διαφορά στα 15 γκολ (18-3). Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί αμυντικά, κατάφεραν και πάλι να…χτυπήσουν σε κόντρα επιθέσεις και δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ, που δεν μπόρεσε μετά το δεύτερο οκτάλεπτο να σκοράρει.

Έτσι με ένα 5-0 στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη με 23-3.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-2, 7-0, 5-0.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 7, Γούβης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1.

ΑΕΚ: Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς, Βούκσεβιτς 1, Μαυρωτάς, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Σταμέλος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης 1.