Φιλίποβιτς: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος»

Ο Σέρβος αριστερόχειρας, Φίλιπ Φιλίποβιτς στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν απολαυστικός. Πέτυχε έξι γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φιλίποβιτς: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος»

O Φίλιπ Φιλίποβιτς σημείωσε έξι τέρματα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ντεμπούτο του με το σκουφάκι του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

«Ίσως η αρχή να μην ήταν όπως την περιμέναμε. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ειδικά στην άμυνα γιατί τα 7 γκολ που δεχτήκαμε από τον Απόλλωνα θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά σε αυτό το σημείο της χρονιάς.

Βλάχος: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Φιλίποβιτς»

Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και μάλιστα έχει την πολυτέλεια να έχει δύο εξαιρετικούς γκολκίπερ και κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος και γι’ αυτό πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Είμαι αισιόδοξος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και θα δεχτούμε λιγότερα γκολ.

Όσο αφορά την προσωπική μου εμφάνιση και τα γκολ, δεν το σκέφτομαι ποτέ στο παιχνίδι, δουλεύω με την ομάδα και κάθε γκολ δεν είναι δικό μου, αλλά αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 16-7: Με ηγέτη και σκόρερ τον Φιλίποβιτς

Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος, αλλά ας μην βιαζόμαστε ακόμα είμαστε στην αρχή», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο σπουδαίος Σέρβος περιφερειακός.